За Нас

Хидро Гарант е фирма специализирана в проектиране и монтаж на хидроизолционни мембрани.

Ние разполагаме с голям опит в съчетание с качествените материали, който използваме постигаме отлични резултати.

Опитът ни помага да разберем от къде са възникнали течовете и от къде биха могли да възникнат нови впоследствие  и безпроблемно да ги отстраним като можем да дадем гаранция за изпълнената хидроизолация.

Материалите, който използваме се определят на база вида на обекта и неговото предназначение.

Мембраните който изработваме са от обмазен тип ( ИзоМакс)  и рулонна (газопламъчна).

Някой от най често срещаните обекти за хидроизолация са ;

 • Хидроизолация на открити Тераси
 • Хидроизолация на плоски покриви
 • Хидроизолация на скатни покриви
 • Хидроизолация на ламаринени покриви
 • Хидроизолация на подложен бетон и основи
 • Хидроизолация на басейни, бани, водоеми

Фирмата изпълнява обекти с всякакви размери от най – малките до най – големите !

Ако Вашият проблем не е горе описан не се притеснявайте да се свържете с нас !

Хидроизолацията на Тераси се изпълнява с обмазна хидроизолация Изомакс – ИзоМраз, който се полага върху съществуващата настилка, най често плочки. В случай че те са надигнати в следствие на атмосферните условия е необходимо да бъдат премахнати. (фирмата предлага 5 години гаранция)

Ако се изпълнява хидроизолация на тераси, който в момента са във фаза на изграждане, се изпълняват с рулонна мембрана (плаваща). (фирмата предлага 5 или 10 години гаранция)

Хидроизолацията на Плоски покриви се  изпълнява с обмазна хидроизолация Изомакс – паста А, или рулонна мембрана в зависимост от спецификите на обекта. (фирмата предлага 5 или 10 години гаранция)

Хидроизолацията на скатни покриви се изпълнява с обмазна хидроизолация Изомакс – паста А, която на скатни покриви е изключително трудна за полагане, но предвид това че няма снадки и възможност за разлепване е за предпочитане . (фирмата предлага 5 или 10 години гаранция)

Хидроизолацията на ламаринени покриви се изработва с обмазна хидроизолация Изомакс – паста Еласта, която е разработена специално за този вид обекти. ( фирмата предлага 5 години гаранция)

Хидроизолацията на подложен бетон се изпълнява с рулонна хидроизолация, докато основите с обмазна хидроизолация Изомакс паста – ИзоЕласта. (фирмата предлага 5 години гаранция)

Хидроизолацията на басейни, бани, водоеми и други подобни водохранилища се изпълняват с обмазна хидроизолация Изомакс – ИзоМраз. (фирмата предлага 5 години гаранция)

Нашите специалисти познават в детайли и двата типа хидроизолационни мембрани, техните плюсове и минуси, затова оставете на тях избора на нужните материали .

Когато се налага се използва съчетание и от двата типа хидроизолации за постигане на максимално добри резултати.

Освен хидроизолация фирмата изпълнява и всички съпътстващи довършителни ремонтни дейности, който включват но не се изчерпват до ;

 • Демонтаж на надигнали се плочки
 • Полагане на изравнителна шпакловка (теракол и мрежа)
 • Подмяна на компрометирани сифони
 • Монтаж на барбакани
 • Ако основата е силно грапава се полага изравнителна замазка
 • Извозване на отпадни материали
 • И др.

За да получите максимално добра оценка на състоянието на Вашия обект, нужните ремонтни дейности и точната хидроизолация е необходимо да се извървиш оглед от наш специалист, който ще Ви запознае с цялата информация.

 

Огледа за град София се заплаща от 20лв , а извън София след уточняване.